Met ontzettend veel plezier en enthousiasme geef ik zangles vanuit mijn zangstudio in Spijkenisse Maaswijk. Jong of oud, gevorderd of beginner, ik ben er voor iedereen die wil zingen. Klassiek, musical, pop, rock, alles is mogelijk.

We werken onder andere aan gezond zingen, het ontdekken van jouw eigen geluid en wat er allemaal mogelijk is met je stem, het vergroten van je bereik, klankvorming, ademhaling, houding, tekstbeleving en zingen met lef. Maar bovenal maken we mooie muziek en hebben we hopelijk een heleboel plezier.

Probeer het een keertje uit en kom een proefles nemen!

De lessen
Een les duurt 55 minuten, dan hebben we lekker de tijd en kunnen we in alle rust muziek maken en werken aan je stem. Je bent vrij om zelf te kiezen wat je wilt zingen. Bij het zingen begeleid ik je op de piano, maar mocht je een voorkeur hebben voor meezingen met bijvoorbeeld een CD of MP3 is dat ook mogelijk. Je hoeft geen bladmuziek van een lied te hebben en je hoeft ook geen noten te kunnen lezen.

Proefles
De eerste les is een proefles. Dat is een volwaardige les, maar tegen een gereduceerd tarief.
Voor een proefles van 55 minuten vraag ik € 20,- als je 21 jaar of ouder bent. Ben je jonger dan 21 jaar, dan vraag ik € 15,- voor een proefles.

Meer lessen
Mocht je het leuk vinden om daarna meer lessen te volgen, dan vraag ik per les van 55 minuten € 42,- als je 21 jaar of ouder bent. Ben je jonger dan 21 jaar, dan vraag ik € 34,-. Vanaf 1 januari 2024 geldt een nieuw tarief. Vanaf dan vraag ik € 44,- als je 21 jaar of ouder bent en € 36,- als je jonger dan 21 jaar bent. Starten met zangles is al mogelijk vanaf 7 jaar.

Je zit nergens aan vast, je kunt stoppen wanneer je wilt, zonder opzegtermijn. En mocht je een keer niet kunnen komen, geef het dan minimaal 24 uur vantevoren aan, dan betaal je ook niet voor die les.

De lessen worden gegeven op werkdagen tussen 09:30u en 14:00u en in de avonduren.

Heb je interesse?    Leuk!
Neem contact op en wees welkom.

Karlijn van Baardewijk
mail@karlijnvanbaardewijk.nl
+31 6 55 80 45 85

Privacyverklaring